Schrijf je in voor de Rodi Purmerend nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Purmerend, de leukste evenementen en maak elke week kans op mooie prijzen. Je ontvangt dit één keer per week in je mailbox met de nieuwsbrief van Rodi Purmerend! 

Aanmelden kan heel eenvoudig via onderstaand formulier. Doe dit vóór 19 september, want dan maak je nog kans op een unieke een rondvlucht in een Cessna vliegtuig boven Noord-Holland. De winnaars worden in de nieuwsbrief bekendgemaakt. 

De nieuwsbrief van Rodi Purmerend staat boordevol met het belangrijkste nieuws van Rodi Purmerend en het Purmerends Nieuwsblad. Ook blijf je op de hoogte van de leukste evenementen en concerten in de stad. Deze worden aangeboden door de website www.dagjeuitinderegio.nl. Verder ontvang je met de nieuwsbrief de laatste editie van de krant als e-paper. Zo blijf je overal en altijd op de hoogte van het laatste nieuws en maak je elke week kans op mooie prijzen.

Het enige wat je moet doen is één keer inschrijven voor onze nieuwsbrief. Schrijf je dus snel in en ontvang binnenkort de eerste editie van de nieuwsbrief.  
 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries