Lot van Sesamstraat.
Lot van Sesamstraat. ((Foto: aangeleverd))

Kinderboekenweek feest in De Purmaryn

PURMEREND - Van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. In Theater de Purmaryn wordt op zondag 6 oktober het Kinderboekenweek feest gevierd. Samen met Boekhandel Het Leesteken en Bibliotheek Waterland worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de foyer. Je kunt knutselen, op de foto met je favoriete kinderboekenfiguur en Thea Taal leest voor.

Koop nu kaartjes en krijg een koffertje vol leuke goodies cadeau

Daarnaast zijn er 2 leuke kindervoorstellingen. In de grote zaal kunnen kinderen op avontuur op het podium van de grote zaal. Met speciale koptelefoons stap je in een verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Deze voorstellingen beginnen om 13.15, 14.30 en 15.45 uur.

Lot van Sesamstraat

In de kleine zaal kun je met Lot van Sesamstraat op reis door verhalenland. We kunnen met de trein, de auto, de fiets, step een vliegtuig of zelfs met een raket. O, we kunnen ook doen alsof we Klein Duimpje zijn en dan gaan we op stap met onze Zeven Mijlslaarzen! Of een Heks en dan reizen we met ….. een bezem!

Kaarten voor deze voorstellingen kosten € 8,50 en zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.depurmaryn.nl

Gratis reiskoffertje

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar 'Reis mee!'. Als je nu kaartjes koopt voor een van de kindervoorstellingen van het Kinderboekenweekfeest krijg je er een gratis reiskoffertje bij, gevuld met leuke goodies!

Meer informatie over de Kinderboekenweek vind je op www.depurmaryn.nl/kinderboekenweek of bel de kassa van de Purmaryn, tel. 0299 43 22 05.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries