Explosieve dansvoorstelling voor de jeugd Roest in De Verbeelding

Algemeen
De voorstelling is een ode aan eigenaardigheid.
De voorstelling is een ode aan eigenaardigheid. (Foto: Menno van der Meulen)

PURMEREND - Op de bühne van Theater De Verbeelding staat zondag 3 november de explosieve jeugd/dansvoorstelling met live muziek Roest. Aanvang 15.00 uur. Bedoeld voor de leeftijd vanaf 6 tot pakweg 12 jaar.

Het is een ode aan eigenaardigheid. Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren. En meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Met oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Een wereld vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

Roest is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale; om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn. "Een mooie, innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig", recenseerde De Volkskrant.

Choreografie, muziek, dans: Andreas Denk, Josephine van Rheenen, Guy Corneille. Artistieke begeleiding: Moniek Merkx, Irene van Geest, Nienke Reehorst. Meer informatie is te vinden op de site www.plan-d.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 (tegenover het Stadhuis). Kaarten voor kinderen tot 13 jaar € 7,50 en € 10,50 voor volwassenen, inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.