Renata lanceert tweede magazine

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Vorige week vrijdag lanceerde de Purmerendse Renata Willems het tweede nummer van Renata Magazine, het glossy tijdschrift voor en door ondernemende vrouwen.

Tijdens een feestelijk 'launch event'' in De Keet op de Koemarkt, en te midden van alle medewerkers aan het magazine, onthulde ze samen met haar hoofdredacteur Janette Visser de cover. Voor de aanwezigen lagen exemplaren klaar om mee te nemen.

Renata Magazine verschijnt twee keer per jaar. In het blad komen vrouwelijke ondernemers aan het woord over hun vak, hun passies en het ondernemerschap. Ook is er aandacht voor mode en interieur en er zijn leuke aanbiedingen en columns. Het magazine is verkrijgbaar in de kantoorboekhandels.

Randje opzoeken

Wie schuilt er achter die ondernemende vrouw, wat drijft haar, wat inspireert haar? Renata Magazine zoekt graag het randje op in de interviews. In iedere editie is een bekende Nederlandse vrouw aan het woord en maken de lezeressen kans op leuke cadeau's. Verder wordt aandacht besteed aan goede doelen. Het magazine wordt door uitsluitend vrouwen gemaakt.