Bedrijf in Beeld

Landelijk toernooi De Beuk

  Bedrijf in Beeld

REGIO - In het weekend van 30 en 31 maart organiseert Turncentrum Waterland de landelijke kwalificaties turnen heren in de Beuk in Purmerend. Ruim 450 turners uit heel Nederland zullen deelnemen in de derde tot en met eredivisie.

De kwalificatiewedstrijden hebben sinds deze week een nieuwe naam, de firma Van 't Hek heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het toernooi. Turncentrum Waterland is reeds enkele maanden bezig met de voorbereidingen. Met de firma van 't Hek uit Zuidoostbeemster als hoofdsponsor van het toernooi is de fundering gelegd om er een succesvol evenement van te kunnen maken. Met inzet van meer dan 100 vrijwilligers en verdere ondersteuning vanuit de middenstand in Purmerend en Beemster heeft de toernooi commissie daar alle vertrouwen in.

Diverse leden van Turncentrum Waterland hebben dit weekend de primeur van een 'thuiswedstrijd'. Niet eerder werd er een landelijke turnwedstrijd georganiseerd voor de heren in Purmerend.Bij de ontwikkeling van de plannen voor de nieuwe sportaccommodatie werd door de gemeente Purmerend uitgesproken dat deze geschikt gemaakt moest worden voor topsportevenementen, daartoe werden in 2017 alle benodigde voorzieningen aangebracht om turnwedstrijden als deze te kunnen organiseren.

Of Epke Zonderland en Bart Deurloo acte de présence komen geven in Purmerend is nog onzeker. De maand maart kent een volle agenda en de KNGU heeft diverse wedstrijden aangewezen als kwalificatiemoment voor de wereldkampioenschappen later dit jaar voor de Oranjeheren.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries