Nanette de Vries.
Nanette de Vries. ((Foto: aangeleverd))

Mondhygiëniste terug in Beemster

  Bedrijf in Beeld

MIDDENBEEMSTER - Na 9 jaar is mondhygiëniste Nanette de Vries blij om terug te zijn in Middenbeemster. Ditmaal als vrijgevestigde mondhygiëniste aan de H.M. van Randwijklaan.

De wens van een eigen praktijk was er altijd al en door de sluiting van Nanette's vorige werkplek in Oosthuizen stond niets haar in de weg om haar droom te verwezenlijken! Ook al verhuist het merendeel van de patiënten mee, er is nog steeds ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Kinderen onder de 18 jaar kunnen gratis behandeld worden. Dit wordt namelijk vergoed vanuit het basispakket. "Jongeren vinden het vaak lastig of er is weinig aandacht voor de verzorging van het gebit. Voor tips en tricks zijn zij, en ook de volwassenen, welkom", aldus Nanette.

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden. U kunt uw voorkeur voor dag of tijd aangeven, zodat er rekening kan worden gehouden met uw wensen. Nanette de Vries kunt u vinden op de H.M. van Randwijklaan 18 in Middenbeemster.

Telefonisch contact is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 tot 12.00 uur op 0299 39 68 68. Mailen kan naar info@mondhygienedebeemster.nl De website is nog onder constructie, maar kunt u spoedig bezoeken op www.mondhygienedebeemster.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries