Gratis taxatiedag in museum

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Op donderdag 26 september is er een gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten in het Purmerends Museum aan de Kaasmarkt in Purmerend.

Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in samenwerking met het Purmerends Museum een gratis taxatiedag op donderdag 26 september. Er wordt gewerkt in vier blokken, te beginnen om 12.00 uur. Het laatste blok is van 15.00 tot 16.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen twee dagen voor aanvang telefonisch een nummer bij het museum reserveren in één van de tijdblokken (0299 47 27 18). Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries