Afbeelding

Purmerend in het nieuws

  • Alles

Servaes Nelissen uit Neck opent seizoen De Verbeelding

zaterdag 25 september 15:44 uur

((Foto: aangeleverd))

Persoonlijke thematiek in De Verbeelding

PURMEREND - Servaes Nelissen staat aanstaande zaterdag met Beefteefjes Theater de Verbeelding. In het eerste deel laat hij zich inspireren door zijn buurman, kunstschilder Willem Koevoet, die al jaren geen kwast meer heeft aangeraakt. Op basis van gesprekken over twijfels en eenzaamheid komt de schilder kleurrijk tot leven.

In het rauwe en associatieve middendeel speelt hij een kunstenaar die het niet wil opgeven. Hij duikt daarbij niet zonder humor in zijn eigen donkere ziel.

In het derde deel zien we Renate Schoep, dierentolk en hondenpsycholoog, aan het werk. Zij geeft seminars over depressie bij honden.

Beefteefjes werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. De jury was bijzonder ontroerd door de persoonlijke thematiek die Servaes zonder ironie en met groot gevoel voor materiaal en verbeelding heeft getoond. Indrukwekkend.โ€

Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.

servaesnelissen.nl


deel deze activiteit