(Foto: aangeleverd)

Kookworkshop en lezing over voeding op latere leeftijd

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert voor senioren op donderdagochtend 7 maart bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige kookworkshop voor mannen en een lezing over gezonde voeding voor vrouwen. Terwijl de mannen zich inzetten om samen met de professionele koks van de Knutselkookclub Purmerend iets lekkers op tafel te zetten, leren de dames van gewichtsconsulente Tanja Hille alles over voeding op latere leeftijd. De organisatie hoopt dat iedereen om 12 uur gezellig aanschuift aan tafel om met elkaar te genieten van de lunch die door de 'Mannen met Panne(n)' is bereid.

Een paar keer per seizoen komt een enthousiaste groep mannen bij elkaar om onder leiding van een kok een paar simpele, maar heerlijke gerechten te maken. Nieuwe mannen zijn altijd welkom om mee te koken! Na afloop wordt er gezellig met elkaar getafeld onder het genot van een drankje. De mannen koken niet alleen voor zichzelf maar soms ook voor de deelnemers van de activiteit die KUNSTGENOTEN gelijktijdig organiseert. In een gemoedelijke sfeer, aan mooi gedekte tafels leren de deelnemers elkaar beter kennen!

Kunstgenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. Het volledige programma vindt u op de website www.wherelant.nl

De kosten voor deelname aan de kookworkshop of de lezing zijn € 5,- per persoon, deelnemen aan de lunch kost € 5,- extra. Dit bedrag kunt u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Deze ochtend vindt plaats op donderdag 7 maart bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De deur is open vanaf 9.30 uur en de koffie staat klaar. U dient zich altijd van te voren aan te melden door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299 43 47 77.

Kunstgenoten in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries