(Foto: aangeleverd)

Pannenkoekenrestaurant in Het Twiske

REGIO - Sinds 1 maart is recreatiegebied het Twiske een attractie rijker. Pannenkoekrestaurant de Appel heeft haar deuren geopend. De officiële opening volgt over enkele weken

Al geruime tijd was het recreatieschap op zoek naar een goed alternatief voor waterspeelplaats de Blauwe Poort. Een door het schap aangekochte strandtent uit Katwijk is verbouwd tot sfeervolle plek om een pannenkoek te eten, voor een lekker ontbijtje, een kopje koffie of om de laptop op tafel te zetten om in een inspirerende omgeving aan de slag te gaan.

Naast het brede assortiment pannenkoeken is er ook lekkere appeltaart, een hippe borrelhap of een smakelijke daghap. De strandtent is helemaal opgeknapt. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en er is een heerlijk beschut buiten terras. Dus uit de wind in de zon, wie doet je wat. Het restaurant is alle dagen van de week open van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Het pannenkoekenrestaurant wordt gerund door de familie Bruinsma, geen onbekende in het recreatiegebied. Ook Paviljoen Twiske aan de Stootersplas is een succesvolle onderneming van de familie.

Voor of na een bezoek aan de Appel is Het Twiske de plek om te surfen, zeilen, fietsen, wandelen, duiken enzovoort. Kijk voor meer inspiratie op de website twiske-waterland.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries