Open dag Montessorischool

PURMEREND - Woensdag 13 maart houdt de Montessorischool aan Salland 38 open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 09.00 en 11.30 uur.

Is uw kind ook nieuwsgierig en enthousiast om alles zelf te ontdekken? Op de Montessorischool worden kinderen begeleid om het zelf te doen. Ze werken in eigen tempo, op eigen niveau en naar eigen interesse, begeleid en aangestuurd door de groepsleerkracht.

Ze werken zelfstandig en individueel, leren samen te werken en krijgen groepsinstructies. De kinderen komen ook in aanraking met kunst en cultuur.

Daarnaast leren de kinderen verantwoordelijk en kritisch te zijn voor hun eigen werk. Dat betekent een goede voorbereiding op het huidige vervolgonderwijs en de moderne maatschappij. Op de school heerst een rustige en sociale sfeer.

"We leren de kinderen om respect te hebben voor elkaar. Wij zijn een Vreedzame Montessorischool", aldus directeur Muriel Piek.

Afspraak maken

Mocht u niet kunnen op de open dag dan kunt u te allen tijde een afspraak maken om langs te komen. Neem dan contact op met de directeur Muriel Piek 0299 64 65 89. Meer informatie over het montessorionderwijs kunt u vinden op www.mopurmerend.nl

Meer berichten