Jubileumoptreden Peu de Feu

PURMEREND - Peu de Feu treedt vrijdag 29 maart voor de 75e keer op bij Proeflokaal Bakker aan de Koemarkt 44. Aanvang 21.00 uur.

Het belooft een mooi feestje te worden waaraan meerdere gasten hun medewerking verlenen. Wie dat zijn houdt contrabassist Eelke van der Hak nog even geheim. "Ik kan alvast wel verklappen dat het bekenden zijn", aldus Van der Hak.

Zigeunerjazz

Omdat zij al eerder hun opwachting maakte als gast op één van de laatste vrijdagen van de maand, speelde Peu de Feu in 2011 uitsluitend zigeunerjazz en Hot Club de France.

In de loop der jaren heeft het kwartet dit losgelaten voor repertoire met een knipoog naar de swing, waarin ze meer hun groepsgeluid zijn gaan herkennen en door de vertalingen naar Nederlandse teksten een geheel eigen karakter krijgt.

Op naar de 100

Peu de Feu met Maaike Lans (zang), Bob van Houten (sologitaar), Rob Sepp (ritmegitaar) en Eelke van der Hak (contrabas) haar onverdroten op weg naar de 100. "Het zou geweldig zijn als we dat aantal bij Lida en Paul van Bakker gaan halen."

De toegang op 29 maart is gratis. Voor meer informatie, tel. 0299 421 262. Mailen kan ook: info@proeflokaalbakker.nl

Meer berichten