Isik en Fretz in kader van Boekenweek bij Het Leesteken

PURMEREND - De Boekenweek wordt goed gevierd bij Het Leesteken aan de Zuidersteeg. De boekhandel presenteert twee winnaars van de Boekhandelsprijs.

Murat Isik won vorig jaar deze prijs met 'Wees onzichtbaar'. Later won hij ook nog de Libris Literatuurprijs en De Inktaap. Nu schrijft hij het Boekenweekessay 'Mijn moeders strijd' (€3,75) en signeert zijn werk tijdens een Meet & Greet bij boekhandel Het Leesteken. Deze vindt plaats op donderdag 28 maart, van 15.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Kersverse winnaar van de Boekhandelsprijs 2019 is Johan Fretz met 'Onder de paramariboom', een ontwapenende en geestige roadtrip door Paramaribo en een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, over identiteit en hoop. Met hem trapt Het Leesteken de Boekenweek af met een lezing over zijn boek.

Culinaire omlijsting

En dat is niet alles, want de SuriMAMs verzorgen de culinaire omlijsting van de lezing, inclusief Surinaamse muziek. Dat betekent een knallende aftrap van de Boekenweek op zaterdag 23 maart om 17.00 uur. Ook bij deze gelegenheid is de toegang gratis.

Boekenweekgeschenk

Uiteraard ontvangt iedereen bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk 'Jas van belofte' van Jan Siebelink cadeau.

Vooraf aanmelden

Voor beide activiteiten geldt dat aanmelden vooraf zeer gewenst is. Dit kan door te mailen naar info@leesteken.nl Of te bellen, 0299 77 18 34. Een WhatsAppje sturen kan ook naar het nummer 06 51124615.

Meer berichten