Davina Michelle is momenteel hot.
Davina Michelle is momenteel hot. ((Foto: aangeleverd))

Davina Michelle eerste topper op Reuring festival eind juni

PURMEREND - De afgelopen dagen zorgde een geblurde foto op Facebook al voor de nodige speculaties en positieve opschudding. De eerste kanjer op het Reuring festival is bekend. Het is zangeres Davina Michelle. Reuring is van 27 tot en met 30 juni.

Vanaf 2017 plaatst Davina Michelle elke week een cover op haar YouTube account. Ook P!nk heeft de covers van Davina opgemerkt. P!nk was zo onder de indruk van de cover van 'What About Us' dat Davina in het voorprogramma mag staan tijdens haar optreden op het Malieveld.

De meeste mensen zullen Davina Michelle kennen van het programma 'De Beste Zangers'. Ze stond met haar versie van het nummer 'Duurt Te Lang' 11 weken op 1 in de Nederlandse Top 40. Een nieuw record: nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Op zondag 30 juni komt Davina Michelle naar het Reuring festival. Ze staat tijdens Reuring Cityslam namelijk op het hoofdpodium!

Naast het door velen geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27 tot en met 30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag 27 juni met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend.

Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle tijdens Reuring Cityslam.

Er worden meer artiesten bekend gemaakt tijdens de Reuring Kick-Off, op 23 april in P3.

Voor meer informatie kijk op www.reuring.com


Meer berichten