(Foto: Mark Kohn)

Mathilde Santing herboren terug in de Beemster Keyser

BEEMSTER - Naast dat Mathilde Santing letterlijk terug komt naar de Beemster Keyser komt zij met haar programma 'Renaissance' op zaterdag 6 april ook als herboren terug in de Middenbeemster. Aanvang 20.30 uur.

Santing vertelt over de loop van haar carrière, hoe het begon en hoe zij gekomen is waar zij nu staat. Een boeiend verhaal wat samensmelt met prachtige songs die feilloos op elkaar aansluiten. Dit theaterconcert is een verhalende en muzikale reis met songs van bijvoorbeeld John Mayer en Todd Rundgren. Of bijzonder mooie vertalingen in het Nederlands en ook zelf geschreven teksten waarbij het publiek niet anders kan dan geboeid blijven luisteren.

Omdat het concert van Santing vorig jaar voor het publiek, maar ook zeker voor de muzikanten een optimale beleving was komt zij terug en wil zij haar publiek deelgenoot maken van wat haar is overkomen. Want herboren is ze. Opnieuw begonnen. Mathilde Santing veroverde in 1981 met haar televisie-debuut bij Sonja Barend de harten van een miljoenenpubliek, met haar buitengewone stem, verbluffende techniek en verrassend veel soul.

Mathilde Santing is naast uiterst talentvol ook extreem eigengereid. En dus onderging ze een 'performance-enhancing'-behandeling. Van Brainspotting-uitvinder David Grand. En wat merkte ze een paar dagen later? Haar stem was nóg mooier geworden. Haar creatieve durf nóg groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie krijgen nóg meer ruimte. Mathilde beleeft een muzikale wedergeboorte. Een Renaissance. En dat wil ze laten weten ook.

De entree is € 20,-. Voor meer informatie en reserveren mail naar info@wiewatwaarop49.nl Of bel met 06 54 66 70 49.

Meer berichten