Easyslim.nu: nu ook in Purmerend

Lezers-actie
Nancy Maasland past een behandeling toe bij een klant.
Nancy Maasland past een behandeling toe bij een klant. Foto: Easyslim

PURMEREND - Nancy Maasland vertelt enthousiast over haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu in Purmerend. Nadat zij zelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. "Het concept heeft zich al in meer dan vijftig andere vestigingen in Nederland bewezen en ook bij mij gaat het in een stroomversnelling."

Het sterke punt van Easyslim is dat mensen bij ons niet aan een of ander crash-dieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk, terwijl de klant ontspannen ligt. Zo simpel is het!", legt Nancy enthousiast uit.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij Easyslim.nu komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen en iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. "Dat maakt het werk ook zo leuk!" De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. "Dit biedt de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken", zegt een zichtbaar trotse Nancy.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal 69 euro, nu voor 49 euro. Kijk voor meer informatie op www.easyslim.nu of bel/app naar 06-36231607. De aanbieding is geldig tot en met 14 april.

Easyslim.nu Purmerend is gevestigd aan Amperestraat 13M in Purmerend.