(Foto: aangeleverd)

KHN Purmerend met nieuw bestuur stevig aan de slag

PURMEREND - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Purmerend heeft drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Arwin Versteijne heeft de voorzittershamer opgepakt. Arwin heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiame aan de slag: "KHN Purmerend gaat zich de komende tijd onder andere richten op het vormen van de terrasnota, het herzien van het horecaconvenant en het stimuleren van de arbeidsmarkt."

Arwin Versteijne heeft voorzittershamer in handen

Ook Marjolein de Reus van restaurant Kozee en Isabelle de Roo van Tabasco komen het bestuur versterken. Arwin: "Voor de horecaondernemers in Purmerend is het belangrijk dat ze kunnen werken met goede medewerkers en staigiaires. Daarom zijn we blij dat in september 2019 de opleiding Horeca start op het Horizon College. En we gaan ook zelf aan de slag: in het najaar organiseren we een horecacongres voor leerlingen en de horecaondernemers."

Belangrijke economische speler en werkgever "KHN Purmerend wil nog beter worden gehoord en gekend in belangrijke dossiers van de gemeente Purmerend. Onze branche is een belangrijke economische speler en werkgever in de stad. De diversiteit van de horeca en het aantal horecabedrijven is de afgelopen jaren gegroeid. Wij willen meepraten met voor horeca belangrijke onderwerpen", aldus Arwin Versteijne.

Lid van verdienste

Maarten Schipper van partycentrum Concordia is afgetreden uit het bestuur en is benoemd tot lid van verdienste van KHN Purmerend.
Bestuursleden van KHN Purmerend zijn: Arwin Versteijne (Brasa Purmerend), Marjolein de Reus (Kozee), Isabelle de Roo (Tabasco), Eelke van der Hak (Leeghwaterbad) en Paul Verhoeven (Proeflokaal Bakker).
Het bestuur heeft de wens uitgesproken naast Eelke van der Hak van cafetaria Leeghwaterbad meerdere bestuurders buiten de Koemarkt aan te willen trekken.

Grootste horecabranche

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 233 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.

Meer berichten