Jasme Leenaars nieuwe bestuurder Dijklander Ziekenhuis

Algemeen
De nieuwe bestuurder van het Dijklander Ziekenhuis.
De nieuwe bestuurder van het Dijklander Ziekenhuis. (Foto: Diederik van der Laan)

PURMEREND/HOORN - De raad van commissarissen van het Dijklander Ziekenhuis benoemt Jasme Leenaars (1974) als nieuw lid van de raad van bestuur. Zij start 1 juli en volgt Hugo Keuzenkamp op, die begin dit jaar zijn vertrek aankondigde.

Leenaars heeft ruime ervaring in de bedrijfsvoering in de zorg. Op dit moment is zij nog directeur bedrijfsvoering bij GGZ NHN, daarvoor werkte ze onder meer bij Dijk en Duin (Parnassia Groep). Leenaars specifieke aandacht gaat uit naar financiële gezonde bedrijfsvoering en ICT.

"We zijn erg verheugd dat Jasme Leenaars samen met Arno Timmermans en Ymke Fokma het Dijklander Ziekenhuis gaat leiden", zegt Roy Lantain, voorzitter van de raad van commissarissen. "We hebben er vertrouwen in dat zij met haar doortastendheid en verbindende kwaliteiten een zeer waardevolle bijdrage gaat leveren aan het realiseren van de strategische doelen van het ziekenhuis."

Leenaars: 'Ik kijk ernaar uit om samen met de medewerkers, artsen en zorgpartners de zorg aan patiënten toegankelijk te houden in deze regio, die mij na aan het hart ligt. Een organisatie in verandering en met financiële vraagstukken beschouw ik als een uitdaging, die ik graag samen met alle collega's het hoofd bied."