Ronan (links) en Harley maakten indruk in Hoofddorp.
Ronan (links) en Harley maakten indruk in Hoofddorp. ((Foto: aangeleverd))

Bowlers Harley en Ronan gooien indrukkend

HOOFDDORP/PURMEREND - Het weekend hebben de bowlers Harley Snijders en Ronan van der Loo een voortreffelijke prestatie neergezet tijdens het prestigieuze dubbelhandicap toernooi in Hoofddorp.

Snijders en zijn NK-maat Ronan van der Loo kwamen na 10 zinderende partijen in de halve finale. Harley verbeterde bovendien zijn persoonlijke record. Het ging als 15e de finale in, maar perste alle kracht en energie eruit en behaalde een prachtige derde plek. Ze sloten het toernooi al met een prachtig gemiddelde van 222. Ook haalden ze de hoogste teamserie binnen en behaalde Harley met 311 de hoogste game bij de heren.

Al met al een verdienstelijk weekend en hopelijk een voorproefje voor het volgende toernoo. Dat is het Ten Pin Open Malta, dat van 13 tot en met 16 juni gegooid wordt op Malta. Harley Snijders is inmiddels een crowdfunding actie op onder meer zijn school gestart, want dit is een toernooi wat niet alleen veel kost om deel te mogen nemen, maar waar er natuurlijk ook de nodige reiskosten aan verbonden zijn. Maar wel een zoals hij zelf zegt wauw toernooi, want van over de hele wereld doen er mensen mee. Een superervaring om deel te nemen.

Meer berichten