De bijeenkomst vindt plaats in 'De Kleine Doele'.
De bijeenkomst vindt plaats in 'De Kleine Doele'. ((Foto: aangeleverd))

Kennisevenement 'Toekomst van jouw bedrijf' van de PRO

PURMEREND - Ben je jong en ondernemend en lijkt het je het leuk om te netwerken en jouw ervaring te delen met andere jonge ondernemende en inspirerende mensen? Maar voel je soms ook een drempel om naar netwerkevenementen te gaan? Dan is de PRO (Purmerendse Regio Ondernemers) op zoek naar jou.

Op woensdag 15 mei organiseert PRO-Junior het kennisevenement 'De toekomst van jouw bedrijf'. Plaats van handeling is 'De Kleine Doele' aan de Koemarkt 58b (boven restaurant Saporetti).

Er is inloop van 17.45 tot 18.00 uur, vervolgens is tot 18.00 uur de kennissessie. En van 19.00 tot 20.00 uur is het buffet en de netwerkborrel.

Ondernemersclub is op zoek naar jonge ondernemers

Een van de doelstellingen van de PRO is om meer jonge ondernemende mensen aan zich te binden. En om als ondernemersvereniging gelegenheid te bieden aan deze specifieke groep om zich als ondernemer verder te ontwikkelen. Dit door evenementen te organiseren voor en door jonge ondernemers. Door elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en een netwerk op te bouwen.

Zo ontmoet je potentiële klanten, leveranciers, partners en collega-ondernemers die dezelfde taal spreken als jij! Zij zijn immers van jouw eigen leeftijd, zitten in dezelfde fase van hun carrière en hebben dezelfde ambities en dromen.

Kennissessie

Dit keer is er een kennissessie van Gerard de Gier, directeur van Effytool, over de invloed van disruptie en verandering voor bedrijven en welke bedreigingen en kansen dit voor jou als ondernemer met zich meebrengt. Tijdens dit evenement neemt Gerard bezoekers aan de hand van sprekende voorbeelden mee in zijn visie op de disruptie van jouw markt, wat dat betekent voor je businessmodel en de rol van jou als ondernemer?

Het hoofddoel van zijn presentatie is om jouw mindset over veranderingen te veranderen, want écht, dat is het begin. Het begin van altijd startklaar zijn voor kansen en veranderingen, voor de (digitale) toekomst. Daarvan is Gerard overtuigd. Nu jij nog.
Na afloop van de kennissessie is gezorgd voor een volledig verzorgde maaltijd in de vorm van een buffet met onder andere saté (dieetwensen graag bij aanmelding kenbaar maken).

Opgeven

Opgeven kan door een mail te sturen naar junior@pro-site.nl Wees er snel bij want er zijn 25 plaatsen beschikbaar.

Meer berichten