Die Lustige Witwe is de opvolger van 'Die Lustige Witwe'.
Die Lustige Witwe is de opvolger van 'Die Lustige Witwe'. ((Foto: aangeleverd))

Voorverkoop 'Die Lustige Witwe' start

PURMEREND - Het duurt nog even, maar in november zet Operettevereniging Purmerend & Omstreken 'Die Lustige Witwe' op de planken in theater De Purmaryn. Het is de meest uitgevoerde operette aller tijden.

In 4 voorstellingen zal de vereniging weer schitteren in de grote zaal. De data zijn de zaterdagen 2, 9, 16 november. Aanvang 20.15 uur. Op zondag 10 november staat er om 14.00 uur nog een matinee op het programma.

Na de succesvolle productie 'Carmen', in 2018, zijn alle ogen gericht op 'Die Lusatige Witwe'. Want de verwachtingen zijn opnieuw hooggespannen. En terecht! Dit jaar worden de hoofdrollen vertolkt door de volgende solisten: Dieke van Hoften is 'Hanna Glawari', Thomas de Bruijn 'Graaf Danilo', Steven Schilp 'Camille de Rosillon' en Andrea Vos ziet u schitteren in de rol van 'Valencienne'.

Alle overige rollen zullen worden ingevuld door leden van P&O. P&O staat garant voor hoge kwaliteit van haar uitvoeringen door de professionele benadering in alle geledingen. In 2018 stond Carmen de Musical op het programma.

De voorverkoop start op woensdag 15 mei via de kassa van de Purmaryn. Het telefoonnummer is 0299 43 22 05.

Ook bestaat de mogelijkheid de kaarten digitaal te reserveren. Dat kan via de link https://live.depurmaryn.nl/programma-1920/operettevereniging-po/

Meer berichten