(Foto: aangeleverd)

Kunstgenoten organiseert kookworkshop voor senioren (65+) in samenwerking met Ronald Roos

PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdagochtend 16 mei van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een kookworkshop voor senioren (65+). Eenvoudig en toch lekker koken staat deze ochtend centraal. Ronald Roos van kookstudio & catering FOODRR geeft deze ochtend kookles aan de deelnemers.

Thuis gezond, lekker en gevarieerd eten, óók voor wie alleen voor zichzelf kookt. Mooie gerechten, geschikt voor een doordeweekse dag én gemakkelijk thuis te maken. "Koken is iets magisch", vertelt Ronald, "omdat je door verhitting of verkoeling en combineren simpele producten in overheerlijke gerechten kunt veranderen". Kom het zelf ervaren tijdens deze workshop waarbij niet alleen het koken maar vooral ook de gezelligheid van het gezamenlijk genieten van de maaltijd centraal staat.

Praktische informatie

De ochtend bestaat uit een kookworkshop van twee uur en aansluitend een gezamenlijke lunch, met de gerechten die in de ochtend gemaakt zijn. De kosten voor de workshop en lunch bedragen € 10,- welke contant afgerekend kan worden voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen.

Locatie: Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403. De deur is open vanaf 9.30 uur en de koffie staat klaar. Het is nodig zich van te voren aan te melden door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. Meer informatie: www.wherelant.nl.

Meer berichten