De makers van Hendrik Groen zoeken een ouderenkoor.
De makers van Hendrik Groen zoeken een ouderenkoor. ((Foto: aangeleverd))

Hendrik Groen zoekt ouderenkoor voor voorstelling in Theater de Purmaryn

PURMEREND - Komend theaterseizoen brengt Bos Theaterproducties het boek 'Zolang er leven is' van Hendrik Groen naar het theater. Na het succes van de vorige voorstelling keren Beau Schneider, Mike Weerts en Cynthia Abma terug naar het theater in een hagelnieuwe voorstelling gebaseerd op het tweede boek. De producent is op zoek naar een ouderenkoor dat wil meespelen en zingen in deze voorstelling, die op vrijdag 7 februari te zien is in Theater de Purmaryn.

In 'Hendrik Groen – Zolang er leven is' beleven Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden van de Omanido-club (oftewel de Oud maar niet dood-club) nieuwe avonturen. Een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.

Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Wat zoeken we: Koren (mannen en vrouwen) met koorleden van boven de 65 jaar zonder podiumangst. Het koor moet bestaan uit ongeveer 15 personen.

Interesse? Stuur een e-mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl De selectie vindt deze zomer plaats.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries