(Foto: Aangeleverd )

Kris Kross Amsterdam sluit Reuring Festival 2019

PURMEREND - In 2011 begonnen de broers Sander en Jordy Huisman aan het maken van een nieuw geluid, een mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. In 2014 sloot MC Yuki Kempees zich bij het duo aan. Inmiddels hebben ze een aantal hits op hun naam, waaronder 'Are You Sure?', 'Whenever' en 'Hij Is Van Mij'. Een aantal weken geleden kwam het trio opnieuw met een Nederlandstalige track. Moment, een bewerking van Een Moment Zonder Jou (van Nasty uit 1996), staat momenteel hoog in de Nederlandse top 40.

Kris Kross Amsterdam heeft al gestaan op grote festivals als Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE) en Ultra Music Festival (VS). Aan dat rijtje kan nu het Reuring Festival worden toegevoegd! Op zondag 30 juni staat het dj-trio uit Amsterdam op het hoofdpodium van het geliefde festivalonderdeel Reuring Cityslam. Na optredens van Davina Michelle, Famke Louise, Suzan & Freek, Jeangu Macrooy en de Daredevils sluit Kris Kross Amsterdam het festival af.

Meet & Greet artiesten Cityslam

Lezers van Purmerends Nieuwsblad stellen we in de gelegenheid om in aanmerking te komen voor een Meet & Greet met Famke Louise, Suzan & Freek, Jeangu Macrooy en Blanko. Deze actie is een samenwerkingsverband van Reuring Festival en Rodi Media en is in dat opzicht zeer exclusief.

Als je een Meet & Greet met een van bovengenoemde artiesten wilt, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl. Wie weet sta jij tijdens het Reuring Festival oog in oog met je favoriete artiest!

Feest in Purmerend

Naast het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam kan men van nog veel meer muziek en theater genieten. Van 27-30 juni is het feest in Purmerend. Het Reuring festival begint op donderdag met een avondvullend programma op de Koemarkt in de binnenstad van Purmerend. Op vrijdag keert de Kidzmiddag en de Latin-Salsa avond ook dit jaar terug in het Leeghwaterpark. Zaterdag begint het festival met straattheater in de binnenstad. Daarna gaat het verder met de Tribute Night met o.a. tributebands van Prince, ABBA en Queen in het Leeghwaterpark. Op zondag kan het publiek komen genieten van onder anderen Davina Michelle, Famke Louise en Kris Kross Amsterdam tijdens Reuring Cityslam.

Bekijk voor meer informatie en het hele programma de website www.reuring.com

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten