(Foto: aangeleverd)

Win Top 40 Hitdossier 70

REGIO - Op hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke history van de Top 40. In meer dan 50 jaar Top 40 heeft zoveel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans zal het een feest der herkenning zijn en voor anderen misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.

Deze krant heeft opnieuw een unieke actie in samenwerking met Sony Music. We kunnen een aantal boxen weggeven in een lezersactie. Dus doe mee, stuur een e-mail en wie weet, win je een fantastische 5 cd box met tal van superhits van toen, die het overigens nu nog steeds goed doen.

De 5CD-box Top 40 Hitdossier 70s haakt hier naadloos op aan met een schitterend overzicht van de grootste Top 40 hits uit de jaren 70. Meer dan 100 klassiekers zoals de grootste Top 40 hit uit die jaren : Corry En De Rekels 'Huilen Is Voor Jou Te Laat' maar ook, uit de onvergetelijke musical Grease, 'You're The One That I Want' van John Travolta en Olivia Newton-John.

En natuurlijk ontbreken Boney M met "Rivers Of Babylon", Les Poppys met "Non, Non, Rien N'a Changé", Middle Of The Road 'Soley Soley', George Baker Selection 'Paloma Blanca', Gerard Cox 't Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer', Simon & Garfunkel 'El Condor Pasa (If I Could)', Golden Earring 'Back Home' en Mouth & Macneal 'How Do You Do?' niet.

Wil je een box winnen? Stuur dan een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries