Agness Kaufmann heeft zin om met het nieuwe koor te beginnen.
Agness Kaufmann heeft zin om met het nieuwe koor te beginnen. ((Foto: aangeleverd))

Agnes Kaufmann gaat sleutelen aan nieuw seniorenkoor

PURMEREND - Agnes Kauffman start op vrijdag 13 september het nieuwe seniorenkoor 'FF Sleutelen' in Heel Europa in Weidevenne. Vier stemgroepen, SATB, die heerlijk serieus gaan sleutelen aan mooie klassieke muziekstukken. Zingen met hart en ziel. Goed voor de conditie, ademhaling, aanmaak van nieuwe cellen in het brein: je gaat beter onthouden, wordt alerter en van zingen wordt je blij.

Klassiek uit alle windstreken. "Ik heb er zin in", aldus Agnes Kaufmann. Met een professionele dirigent FF lekker aan de slag!

Elke vrijdag van 15.30 tot 16.45 uur in 'Heel Europa' Genuahaven 52 (www.heeleuropa.com). De entree is €3,- per keer. Iedereen die FF flink wilt zingen is van harte welkom! Na de repetitie gelegenheid om in het restaurant een heerlijke maaltijd te bestellen voor een FF Sleutelprijs van €7,75.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marika Jak, tel. 06 47 66 86 59. E-mail m.jak@clup.nl, aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Info en opgeven bij Agnes Kauffman: 06 12647096. Mailen kan naar agneskauffman@yahoo.co.uk

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten