Proef Brenda's Winterspecials tijdens Winters Purmerend

Nieuws
Brenda en Nena voorzien iedereen van heerlijke hapjes en drankjes tijdens Winters Purmerend. (Foto: Rodi Media/SZ)
Brenda en Nena voorzien iedereen van heerlijke hapjes en drankjes tijdens Winters Purmerend. (Foto: Rodi Media/SZ) rodi.nl

PURMEREND - In het kader van Winters Purmerend - waar je geniet van ouderwetse gezelligheid op de kerstmarkt en zelfs de schaatsen kan onderbinden op de ijsbaan- heeft Brenda van Brenda's petit Café haar Winterspecials van stal gehaald.
Dus ben je klaar met schaatsen of wil je even uitrusten na het rondje over de kerstmarkt? Breng dan een bezoekje aan Brenda. Proef een van Brenda's huisgemaakte soepen, ga voor een broodje warme worst of geniet van een glas gluhwein.
Bij Brenda heb je rechtstreeks uitzicht op de schaatsbaan. Hoe leuk is dat?!
Uiteraard kan je ook gewoon heerlijk lunchen, koffie drinken en borrelen in dit kleine tentje. Het café is sfeervol aangekleed en al het lekkers van de kaart komt uit eigen keuken. Zelfs de koekjes die je krijgt bij de koffie zijn overheerlijk en zelfgemaakt!
Heb je geen zin om aan tafel te zitten? Ook loungen is hier mogelijk in de leren bank of op een van de prachtige authentieke stoelen! Brenda’s petit café, Koemarkt 40, Purmerend.
Let op: parkeren kan in de garage bij het Eggert centrum. Dan loop je via het Eggert Centrum in een aantal minuten de Koemarkt op.