Theater voor kerstpakket voor voedselbank - Kerstpakketten ruilen voor een avondje theater

Nieuws

PURMEREND - Ook dit jaar kan iedereen kerstpakketten inruilen tegen theaterkaarten bij theater de Purmaryn. De pakketten die de Purmaryn in ontvangst neemt, worden gedoneerd aan de Voedselbank Purmerend.
Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 december kan iedereen een kerstpakket komen inleveren bij de kassa van theater de Purmaryn. In ruil hiervoor krijgt men twee vrijkaarten voor een avontuurlijke voorstelling. Wees er snel bij, want op=op.
De kassa is open van 10.30 uur tot 15.30 uur. Op zaterdag 22 december kunt u uw kerstpakket tot uiterlijk 14.00 inleveren.

Ongeopend

De ingeleverde pakketten worden gedoneerd aan de Voedselbank Purmerend. "In overeenstemming met de doelstelling van de Voedselbank worden alleen ongeopende (voedsel)kerstpakketten aangenomen. Hier letten we streng op, vooral omdat in het verleden helaas soms ander opvulsel werd gebruikt", aldus interim-woordvoerster Saskia de Ruiter. "Het past niet bij de kerstgedachte van de Purmaryn. Opnieuw dicht getapete pakketten worden daarom geweigerd", vult De Ruiter aan.
Dicht getapete pakketten kan men uiteraard altijd bij de Voedselbank brengen. Het adres is Van IJsendijkstraat 164-A).