Nancy Maasland is -evenals haar klanten- razend enthousiast.
Nancy Maasland is -evenals haar klanten- razend enthousiast. ((Foto: aangeleverd))

Speciale actie bij Easyslim Purmerend

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND – Nancy Maasland kijkt met enthousiasme terug op haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu. Nadat zij zelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. "Het concept heeft zich in meer dan 50 andere vestigingen in Nederland lang en breed bewezen. En ook bij mij gaat het in een stroomversnelling, aldus Nancy..

Wat is Easyslim.nu precies? "Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Het is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt."

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij Easyslim in Purmerend komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk volgens Nancy zo leuk.

Easyslim.nu is gevestigd aan de Ampèrestraat 13M in de Baanstee. De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Nieuwgierig geworden? Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal kost dit € 89,- nu voor € 49,-. Kijk voor meer info op www.easyslim.nu of bel of stuur een app naar 06 36 23 16 07. De actie is geldig tot en met 31 oktober aanstaande.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten