(Foto: aangeleverd)

Halloween verkleedspektakel in pop- en cultuurpodium P3

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - AttitudeFest-Halloween is een alternatief feest voor gelijkgestemden dat op zaterdag 26 oktober in cultuur- en poppodium P3 wordt gehouden. Het betekent extravagante looks, horror en een programma vol bands, workshops, spooky food en een deejay

Halloween is een vrijbrief om jezelf helemaal te laten gaan, spooky, scary, sexy... alles kan en niets is te gek. Als je gezien wilt worden, kom dan op zaterdag 26 oktober van 14.00 tot 22.00 uur naar P3.

Geniet van elkaar en van een vol Halloween programma. Volg gratis workshops: pumpkin art, clothing swap, crown making, jump stilts. Kom shoppen en inspiratie opdoen in de Attitude Halloween markt. Kijk buiten naar vuurshows. Geniet van bloederige horror drankjes, zwarte spaghetti en oogbal muffins, en dans de dag door op verschillende live bands. Alles in creatieve Halloween vibes en niemand hoeft je te herkennen!

Ligt jouw kostuum al klaar? Halloween wordt in Nederland steeds groter mooier en creatiever, dit jaar begint het in P3. Je bent van harte welkom als je durft.

Tickets kopen

Een kaartje kost €15,- en is te koop bij www.attitudeholland.nl en https://www.p3purmerend.nl Ticketlink: https://www.attitudeholland.nl/vrouwen/accessoires/tickets/attitudefesthalloween-zaterdag-26-okt/

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten