De Klussenier Peter Stroeven 10 jaar

Partnerbijdrage

PURMEREND - Het klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven is 10 jaar! Dit mooie jubileum is gevierd op 1 oktober 2019. Dat betekent al 10 jaar lang prachtige projecten uitgevoerd door De veelzijdige en ervaren Klussenier Peter Stroeven.

Op 1 oktober 2009 zette Peter een spannende stap om midden in de crisis als zelfstandig ondernemer te starten. Nu 10 jaar later had Peter nooit durven dromen dat hij zo succesvol zou worden met zijn klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven.

Vanaf het begin heeft Peter het druk gehad: "Ondanks de crisis had ik het vanaf de start direct volop werk. En in de afgelopen 10 jaar is er alleen maar werk bij gekomen. Nu heb ik een grote klantenkring opgebouwd met veel vaste klanten in Purmerend en omgeving. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik hier ook grote organisaties als VVE's en vastgoedondernemingen toe kan rekenen. Dit alles had ik nooit kunnen bereiken zonder de steun van mijn vrouw Inge. Zij is degene die mij op de achtergrond onvoorwaardelijk steunt!"

Peter: "De afgelopen 10 jaar zijn omgevlogen. In de 10 jaar dat ik nu zelfstandig ondernemer ben heb ik veel geleerd van het mooie werk wat ik uitgevoerd heb bij mijn klanten. En van de extra trainingen die ik gevolgd heb. Waardoor ik op de hoogte ben gebleven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt."

Het werk in zijn klusbedrijf is heel divers. Peter: "Dankzij mijn veelzijdige klantenkring kan ik mooie maar ook vele diverse projecten uitvoeren. En dat maakt het werk nog steeds interessant en uitdagend. Ik wordt vooral gevraagd voor grotere projecten. Ondanks de drukte blijf ik ook tijd vrij maken voor kleine klusjes. Deze variatie vind ik het meest waardevol aan mijn werk."

Veel mooie woorden van Peter dus over de afgelopen 10 jaar als zelfstandig ondernemer met zijn klusbedrijf De Klussenier Peter Stroeven. Maar bij 10 jaar gaat het niet blijven. Peter is van plan nog jaren lang actief te blijven met zijn klusbedrijf: "Dus ook de komende jaren sta ik voor iedereen klaar om zijn of haar, grote of kleine projecten tot volle tevredenheid uit te voeren en op te leveren. Dus zoekt u nog een veelzijdige vakman die bij grote projecten het enige aanspreekpunt is en ook professioneel advies geeft? Dan kunt u contact met mij opnemen. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende offerte."

Hoe kunt u De Klussenier Peter Stroeven het beste bereiken? Dat kan via www.peterstroeven.nl of door te bellen naar 06 - 1590 3762 op werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur.