Druppie kijkt zijn ogen uit bij Sanisale.
Druppie kijkt zijn ogen uit bij Sanisale. ((Foto: Han Giskes))

Sanisale start Black Friday met stuntprijzen

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND/AMSTERDAM - Vrijdag 29 november is het Black Friday. Tot voor enkele jaren geleden zal het de doorsnee landgenoot een zorg zijn geweest, maar zoals de meeste vanuit Amerika overgewaaide hypes wordt dit fenomeen de laatste jaren ook hier door ondernemers aangegrepen om producten voor vriendelijke prijzen aan te bieden en door klanten om spotgoedkoop te winkelen.

Liefst 75% korting op stoom-douche- en douchecabines

Zo ook bij Sanisale. De sanitair- en tegeloutlet aan de Nieuwe Gouw 24 in Purmerend geeft met ingang van vrijdag 29 november maar liefst 75% korting op een grote partij douche- en stoom-douchecabines. De modellen staan opgesteld in het filiaal Amsterdam (Sierenborch in Westpoort), in de zaak in Purmerend zijn foto's van de cabines te zien. De actie beperkt zich niet alleen tot die dag, Sanisale laat de megakortingen tot en met 8 december doorlopen.

"We hebben een magazijn vol met douchecabines en stoom-douchecabines staan. En Black Friday lijkt ons een uitgelezen kans om de klanten andermaal te laten profiteren van fikse kortingen. Men kan nu voor de prijs van een douchecabine een stoom-douchecabine kopen", aldus Martin van Zaanen, die samen met broer Peter eigenaar is van de zaak in Purmerend. Met compagnon Ronald runt het duo de winkel in Amsterdam. "Van deze actie verwachten we echt heel veel, want een cabine kopen met 75% korting betekent dat echt voor een prikkie", haakt Peter van Zaanen in.

Actievoorwaarden

Het duo hecht er wel waarde aan te melden dat klanten naar de actievoorwaarden moeten vragen. "We stunten het hele jaar door met acties. Onze Black Friday-actie is een extraatje en we willen voorkomen dat de acties door elkaar gaan lopen", verduidelijkt Martin.

Stunten met kranen

Een van de andere acties is dat klanten bij aankoop van een complete badkamer een televisie cadeau krijgen. Nog een voorbeeld: op alle kranen van het bekende merk Hotbath is de drie keer BTW-regel van toepassing. Peter van Zaanen: "Dit geldt voor wastafelkranen, fonteinkranen, douche- en badkranen, zowel inbouw- en opbouw."

Let op website

Sanisale bestaat 10 jaar en heeft al heel wat klanten geholpen aan een fraaie badkamer, wc en tegels tegen stuntprijzen. "Daar blijven we mee doorgaan, want dat is ons unic sellingpoint", zeggen de gebroeders Van Zaanen. Ze adviseren hun klanten dan ook om altijd de website en de advertenties goed in de gaten te houden.

Sanisale, Nieuwe Gouw 24 in Purmerend. Het telefoonnummer is 0299 42 20 20. De winkel is op Black Friday, zoals elke vrijdag, open tot 21.00 uur. Verdere openingstijden: maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten