Outdoor Tentenshow gaat Indoor tijdens HePi

Partnerbijdrage
Afbeelding

ZWAAG - Een tent ervaar je pas echt goed, in de buitenlucht. Daarom is er in mei altijd een grote tentenshow in het groene gras bij MAK Blokweer. In verband met de huidige corona-crisis kon de show in huidige vorm geen doorgang vinden. Daarom heeft Karsten ‘m, verspreid over het Hemelvaart- en Pinksterweekend, gewijzigd in een Indoor Tentenshow.

Want dat er weer gekampeerd gaat worden deze zomer, dat staat buiten kijf! Hoera! De laatste persconferentie gaf de Nederlandse campings lucht en luttele momenten na afloop stonden de telefoons er zelfs roodgloeiend. We mogen weer! Zij het met afstand en bepaald niet op elkaar, maar er is momenteel wel weer uitzicht op de vrijheid die het kamperen zo eigen maakt. Er even helemaal uit, knus met elkaar.

Voor de gelegenheid zetten de tentenbouwers van Karsten de nieuwste collecties van Bardani, Outwell, Safarica en Vango deze HePi-weekenden op in hun eigen nieuwe showroom. Dat past natuurlijk nooit allemaal tegelijk, dus zullen tijdens het Hemelvaartweekend (donderdag t/m koopzondag) de tenten van Outwell en Vango de show stelen, waarna ze het veld zullen moeten ruimen voor de nieuwste collecties van Bardani en Safarica die tijdens Pinksteren de hoofdrol zullen vervullen.

De doorontwikkeling staat ook in Tentenland niet stil. In de loop der jaren zie je ze steeds comfortabeler worden. Hoge rechte wanden, ruime slaapcabines en slim geïntegreerde opbergmogelijkheden. Het opzetten is al helemaal geen kunst meer, als je het vergelijkt met het gestuntel van 20 jaar terug. En de ruimte die de gezinstenten van dit moment bieden- is een ware verademing. Als je dat vergelijkt met een caravan! Toch ook een beetje privacy? Daar komt geen gordijn meer aan te pas, want wat dacht je van getinte raampartijen? Deze nieuwe collecties maken het tentkamperen aantrekkelijker dan ooit tevoren.

De beursmodellen shop je met extra korting tot maar liefst 25%. Je vindt de Indoor Tentenshow, met Vango en Outwell in de hoofdrol van 21 t/m 24 mei, in de nieuwe Karsten Travelstore aan De Factorij 9 in Zwaag.

Afbeelding