Aantrekkelijke acties in E-bikes bij Adrie Jonk

Partnerbijdrage
Qwic E-bikes te koop bij Adrie Jonk.
Qwic E-bikes te koop bij Adrie Jonk. Foto: © Evabloem photography

PURMEREND – Mensen mobiel maken, daar draait het om bij Adrie Jonk. En dat niet alleen met auto’s maar ook op de fiets. Adrie Jonk biedt al een aantal jaren E-bikes aan van het Amsterdamse merk Qwic. “Het is een beetje mijn kindje”, vertelt Marco Jonk. “Ik ben zelf een groot fietsliefhebber dus ik vind het leuk dit erbij te doen. Ik denk ook dat wij als autobedrijf de verkoop van fietsen wat anders aanpakken. Met een wat meer persoonlijke benadering bijvoorbeeld. Wij bieden hier tevens volledige service en we hebben speciaal getrainde monteurs voor de E-bikes zodat mensen direct geholpen zijn.“

Qwic is een bijzonder merk om te verkopen. Door de Amsterdamse oorsprong is het redelijk lokaal. Daarnaast zijn de lijnen met het bedrijf kort, wat prettig is in de samenwerking en bij het verlenen van goede service. Marco: “Qwic ontwikkelt de fietsen zelf waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Het is een beetje de eigenwijs onder de E-bikes. Het merk groeit nu vrij snel en scoort erg goed in de vergelijkende testen. Wij zijn best trots dat we dit mogen verkopen.”

Grote voorraad

In de showroom bij Adrie Jonk staat een flinke voorraad aan hardlopers, maar in Amstelveen kan men elk type fiets van Qwic uitproberen in het proefritcentrum van Qwic. Deze zijn alle te bestellen bij Adrie Jonk. Daarnaast kan men natuurlijk bij Jonk terecht voor goed advies. Wat overigens steeds meer mensen doen. “Zelfs zonder echt tamtam te maken voor deze fietsen weten veel mensen ons te vinden, veelal via mond tot mond reclame, maar ook via de website van Qwic waarop wij als dealer vermeld staan.”

Aantrekkelijke acties

Wie al even nadenkt over de aanschaf van een E-bike is het nu een goede tijd om tot aanschaf over te gaan: de Qwic-actie waarbij na aankoop de fabrieksgarantie niet twee maar vijf jaar geldt is verlengd tot 15 juni. Daarnaast staan er op de website van Adrie Jonk leuke acties en voorraadaanbiedingen.

https://www.adriejonk.nl/qwic-elektrische-fietsen/

Afbeelding