Flower Power opent nieuw filiaal in de Stient

Partnerbijdrage
Danny en Kees Hoffman voor hun nieuwe filiaal in Volendam.
Danny en Kees Hoffman voor hun nieuwe filiaal in Volendam. (Foto: Aangeleverd)

VOLENDAM - 18 juni aanstaande is de feestelijke opening van de nieuwe winkel Flower Power in winkelcentrum de Stient in Volendam. Het eerste filiaal Flower Power is februari jl. geopend op het Marktplein in Wormerveer, nu is Volendam aan de beurt.

Flower Power is een onderdeel van PP Flowers, een inkoop organisatie op de bloemenveiling Aalsmeer. Het is een echt familie bedrijf. Dochter Marlon en schoonzoon Kevin zorgen ervoor dat de moederwinkel in Purmerend goed loopt en zoon Danny runt de groothandel op de veiling. Vader Kees en moeder Rina zijn op de achtergrond bezig. Zij begonnen het al wat rustiger aan te doen maar zijn toch weer van stal gehaald toen zoon Danny met het idee kwam voor Flower Power. Het is de bedoeling dat Danny het bedrijf op termijn geheel van zijn ouders overneemt.

Flower Power heeft een viertal steekwoorden die centraal staan voor de winkel;

'Wij vinden een goed, vers product, een scherpe prijs en een goede service in een dorp als Volendam erg belangrijk.' aldus Kees Hofman. 'Wij hebben gekozen voor een winkel met een open karakter waar iedereen met een goed gevoel rond kan lopen, zonder het gevoel te krijgen iets te moeten kopen. Naast bloemen en planten verzorgt Flower Power ook rouw en trouw arrangementen en zijn zij een samenwerking aangegaan met PTMD voor mooie woonaccessoires gericht op potten en vazen.

Omdat de Hofman's zelf op de veiling staan kunnen zij hun assortiment scherp aanbieden. Zij openen Flower Power dan ook met gigantische acties waarbij een leuk aantal bloemen en planten tegen inkoopprijs worden aangeboden!

In de winkel komen een aantal zeer vakbekwame mensen te werken die de klant overal bij kunnen helpen. Zo heeft Niels Frederiks 12 jaar werkervaring in de bloemen en planten en hebben zowel Linda Geerlings als Elisa van de Heuvel ieder hun eigen bloemenzaak gehad. Het begon bij de dames toch weer te kriebelen en ze kijken zij er naar uit om bij Flower Power aan de slag te gaan.

De winkel is elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en elke zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend.