De meest verse vis haal je bij De Viswinkel Weidevenne

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Theo Plat in De Viswinkel Weidevenne. (Foto: Rodi Media/NV))

PURMEREND – Al veertien jaar weten vaste klanten De Viswinkel Weidevenne te vinden voor superverse vis, en kant en klare, in eigen huis gemaakte, visgerechten. Eigenaar Theo Plat en zijn team vinden het leuk om hun klanten te verrassen met regelmatig nieuwe toevoegingen aan het assortiment.

“We hebben al mooie gerechten liggen maar ons streven is wel om daar steeds wat meer aan toe te voegen”, vertelt Theo Plat die er hoogstpersoonlijk elke dag voor zorgt dat elke vis perfect is schoongemaakt. De Viswinkel Weidevenne bedient niet alleen een groot aantal vaste klanten maar ook de bezoekers van het winkelcentrum op het Van Damplein in Weidevenne. Hij heeft er een centrale plek, en een vers visje halen is in de ruime winkel zo gebeurd. Er is een uitgebreid pakket aan vers gebakken vis, tot aan garnalen aan toe. Maar ook mooie stukken zalm, al dan niet al gemarineerd, paling en makreel, kabeljauw en noem maar op. En altijd kakelvers. “Dat zie je en dat proef je!”, aldus Theo.

In de toonbank liggen uitgestald de vele smakelijke kant en klare visgerechten, door het team zelf bereid, variërend van vispotjes tot zalm in kreeftensaus: alleen nog even in de oven en je zit heerlijk te eten. Maar ook voor verse zelfgemaakte soepen, slaatjes en salades kan men er terecht. Daarnaast is De Viswinkel Weidevenne een populaire leverancier van heerlijke visschotels.

De loop in de winkel zit er daarom aardig in. “Omdat je pure kwaliteit levert weten mensen je altijd weer te vinden”, zegt Theo. En omdat er regelmatig een nieuw gerecht wordt toegevoegd blijft het verrassend voor de klanten.