Na schoonheidsbehandeling genieten van een High Wine of High Tea

Partnerbijdrage
Beautysisters en De Keet hebben elkaar in coronatijd beet gepakt.
Beautysisters en De Keet hebben elkaar in coronatijd beet gepakt. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND - De creatieve en inventieve ondernemer staat vooral in deze door corona geregeerde periode op. Out of the box denken en -doen zorgt ervoor dat veel winkeliers toch nog een graantje mee pikken in deze crisistijd. Zoals de samenwerking tussen ‘Beautysisters nail & beauty lounge’ (Westerstraat) en eetcafé De Keet (Koemarkt).

Beautysisters en De Keet slaan handen ineen

“Mijn werkgever Muriël en ik hebben de afgelopen maand veel gebrainstormd over van alles en nog wat. Zoals hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten zich veilig blijven voelen bij beautysisters. En kunnen we creatief omgaan met laatste moment afzeggingen? Maar ook: hoe kunnen wij onze collega-ondernemers in de horeca in Purmerend helpen?”, aldus salonmanager Sara van Beautysisters.

Ineens ontstond het idee om de klant de mogelijkheid te bieden om na een heerlijke en ontspannen behandeling na te laten genieten van een High Wine of een High Tea. Dus ging Sara op zoek naar een leuk eetcafé met klasse. “Zo kwam Kjeld Keetbaas in beeld met zijn eetcafé de Keet. Na het fijne gesprek dat wij met zijn drietjes hebben gehad zijn we met toestemming van de gemeente en de afdeling handhaving tot een overheerlijke conclusie gekomen”, vertelt Sara over het vervolg.

Mogelijkheden

Uit de gesprekken zijn de volgende arrangementen voortgekomen: het High Wine arrangement (€ 14,95) bestaat uit 2 heerlijke glazen witte wijn of rosé en 3 luxe toast met de keuze uit vlees, vis of vega. Het High Tea arrangement (€ 9,95) bestaat uit een keuze uit verschillende thee melanges van Suez thee en een baked mango cheesecake, Brownie en Chocolade truffeltaart.

Zit je veel thuis? Zie je je familie en vrienden minder dan je zou willen? Of heb je juist even tijd nodig voor jezelf? Dan kan je bij Beautysisters een High wine en of een High Tea arrangement boeken. Fijn ontspannen na genieten na je behandeling met je moeder, zus, vriendin, iemand anders of gewoon even lekker alleen en dat met een hapje en een drankje.

Veiligheidsregels

De schoonheidssalon en nagelstudio werkt geheel volgens de veiligheidsregels van de ANBOS. Hygiëne staat hoog in het vaandel en de behandelaars dragen permanent mondkapjes.

Beautysisters Nail & Beauty lounge is gevestigd aan de Westerstraat 80. Het telefoonnummer is 0299 77 01 66.