Voorlichting Bernard Nieuwentijt College Monnickendam

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - Na alle aanpassingen van de afgelopen maanden volgt voor het Bernard Nieuwentijt College in Monnickendam de volgende verandering: de open dagen. Gelukkig hadden we eind 2020 nog leerlingen van groep 8 kennis kunnen laten maken met onze unieke school en dan óp school. Nu zijn de voorlichting en de proeflessen online.

Na de online lesjesdagen op de woensdag is er donderdagavond gelegenheid voor leerlingen en ouders om verder te praten. Daarnaast zijn ook de open dagen online. Vanuit de eigen woonkamer worden de leerlingen van groep 8 en hun ouders meegenomen in een voorlichting, waarbij ook lessen kunnen worden gevolgd. En natuurlijk, zoals iedereen van het BNC gewend is, is er altijd ruimte om één op één met elkaar in gesprek te gaan over specifieke vragen.

Bent u op zoek naar een kleinschalige, overzichtelijke school voor vmbo-t en havo/ vwo-onderbouw? Bezoek dan de website van het Bernard Nieuwentijt College en bezoek ook één van de voorlichtingsactiviteiten. Ga naar www.bnc.nu , mail naar info@bnc.nu of bel 0299-658383.