Ingetogen jubileum voor 130-jarige Sanders

Partnerbijdrage
Afbeelding
Het team van Sanders. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Met 130 jaar achter de kiezen heeft Sanders Loodgieters Speciaalzaak een aardige bedrijfsgeschiedenis. Met als kroon op het werk het vijf jaar geleden toegekende predicaat Koninklijke Hofleverancier. Het Purmerends familiebedrijf op de Nieuwstraat viert elke vijf jaar een nieuw jubileum maar dat is deze keer beperkt mogelijk i.v.m. de huidige corona maatregelen. “We hebben wel een leuke attentie voor de klanten die vanaf 7 april naar de winkel komen”, geeft Alexander Sanders aan, de vijfde generatie aan het roer.

Alexander bemant de winkel samen met zijn vrouw Natalie, en met Bas en John. Samen houden ze de kwaliteit hoog waar het bedrijf om bekend staat. “Daarnaast zitten we met onze werkplaats/loods ook op industrieterrein De Koog.”

De winkel op een prominente plek in de binnenstad is een bewuste keuze. Alexander: “De winkel is welbekend en onze kracht in de binnenstad, waar de mensen gewoon tijdens het winkelen even kunnen binnen lopen. Of dat nu voor een kraanleertje is of voor een complete cv-installatie. Iedereen is welkom.”

De winkel is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. “Ook in deze tijd proberen we iedereen met voorschriften en maatregelen te helpen zoals ze vastgesteld zijn door installatietechniek Nederland en de overheid. Voor de werkzaamheden thuis en of op locatie moeten onze klanten echter rekening houden met wachttijden langer dan ze van ons gewend zijn. Dit in verband met de enorme drukte in aanvragen, en tekorten van technisch personeel is onze sector voor nu en de komende jaren.”

Loodgietersbedrijf Sanders, Nieuwstraat 33, Purmerend T.0299 423 908
https://www. sandersloodgieters.nl