Prioriteiten Easyslim liggen bij de klant

Partnerbijdrage
Het apparaat traint de spieren en pakt de vetcellen aan.
Het apparaat traint de spieren en pakt de vetcellen aan. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - “Ik heb me nog nooit opgelaten gevoeld”, “je krijgt adviezen waar je ook écht verder mee komt en “Nancy en haar collega’s nemen alle tijd voor je.” Zomaar drie willekeurige reacties van cliënten van Easyslim Purmerend. Het geeft goed aan waar de prioriteiten liggen van Nancy Maasland, franchisenemer en studiohouder van de Easyslim-vestiging in Purmerend. Inderdaad, bij de klantNancy, Jolanda en Chelsea koppelen hartelijkheid aan eerlijkheid en effectiviteit. Die combinatie leidt tot steeds grotere bekendheid.

In de studio aan de Ampèrestraat 13M in de Baanstee in Purmerend wordt de behandelmethode toegepast. Deze bestaat uit afvallen, een steviger huid, cellulitis aanpakken, sterkere spieren kweken of afrekenen met dat in de weg zittende buikje. Bovendien blijkt de behandeling goed te werken bij mensen met medische klachten die niet in staat zijn om te sporten. “Maar het gaat natuurlijk niet vanzelf. Er moet gewerkt worden”, zegt Nancy.

Apparaat doet zijn werk

Een Easyslim-behandeling traint de spieren middels elektrostimulans en pakt via ultrasound de vetcellen aan. De klant moet gaan liggen en vervolgens doet het apparaat zijn werk. Doordat het apparaat zoekt naar diepliggende spieren voelt men een soort van prikkeltjes. Oftewel je traint er al je spiergroepen mee zonder te overbelasten. 

De methode is ook aan te bevelen voor mensen die vanwege diabetes gedwongen moeten afvallen. Nancy: “Doordat het apparaat de bloedcirculatie verbetert, behalen zij een mooier en sneller resultaat. Het trekt de huid strak..” 

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek vragen de dames van Easyslim naar je doel en wordt besproken in welk tempo je dat wilt bereiken. Nancy: “We leggen uit hoe jij dat het beste kunt aanpakken. We geven de een een voedingsschema, een ander wil af en toe onze shake, weer een ander wil alleen de behandelingen met het apparaat. Het is allemaal mogelijk.”

Het apparaat werkt met pads die op het lichaam worden geplaatst. De pads halen door middel van ultrasound (geluidsgolven die je niet voelt of hoort) vet uit de vetcel. Tegelijkertijd worden door elektro-stimulatie de spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder én wordt een slap geworden huid weer strak. Het voordeel van goed getrainde spieren is dat je er anders uit gaat zien en ook afslankt: Een spier die goed getraind is, heeft immers meer energie (voeding) nodig die deze uit je eigen opgeslagen vetten haalt.

Voor meer informatie: Easyslim.nu Purmerend, Ampèrestraat 13M, T. 06 36 23 16 07 Purmerend@easyslim.nu