Bedrijf in Beeld

NLP opleidingen in Westfriesland

  BiB
Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd

REGIO - Op vrijdag 31 mei start Mindable met een driedaagse opleiding Neuro Linguistisch Programmeren! Vind je ook dat je vaak op de automatische piloot leeft? Dat je gestuurd wordt door patronen en programmeringen? Zou je je leven niet wat meer in eigen hand willen nemen?

NLP heeft een uitgebreid scala aan technieken om meer keuzevrijheid te ontwikkelen, effectiever te communiceren en doelgerichter te handelen zodat je ook krijgt wat je nodig hebt. NLP leert je dat het effect van jouw communicatie vooral te maken heeft met HOE je communiceert. Niet alleen met anderen, maar ook met jezelf. Deze training Neuro Linguïstisch Programmeren is een ideale manier om eens te reflecteren op jouw denken, voelen en doen. En als je de 'spelregels' van een effectieve communicatie eenmaal door hebt kun je ze op alle gebieden in je leven toepassen. Ben je ondernemer, dan krijg je betere bedrijfsresultaten, zit je in het onderwijs, dan behaal je betere didactische effecten, ben je coach, dan krijg je echte verdieping in je gesprekken. Bij de NLP opleidingen van Mindable gaat het niet om trucjes, maar om het ontwikkelen van vaardigheden en bewustzijn, zodat je jezelf meer en meer kunt ontplooien.

Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met Kees Dullemond van Mindable, 0229-843325 of info@mindable.nl, www.mindable.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Purmerend gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Purmerend nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries