Bedrijf in Beeld

Kampeerauto van het jaar bij Kampeercentrum de Jong

  BiB

HILLEGOM/DE ZILK – Kampeercentrum de Jong is trots met de uitverkiezing NKC Kampeerauto van het jaar en ANWB camper van het jaar 2019. De Hymer BMC 690I en de Hymer BMC T 580 staan in de showroom waar bezoekers in alle rust alle noviteiten van deze campers kunnen bekijken.

Beide campers herbergen een aantal interessante eigenschappen.

HYMER BMC 690 I (integraal)

NKC Kampeerauto van het Jaar 2019

De Hymer B Klasse Moderncomfort 690 I heeft de nieuwe Mercedes Sprinter als basisvoertuig. De 690 heeft een queensize-bed, dat zowel in hoogte als in lengte te verstellen is. Dit om meer hoogte in de garage en extra loopruimte binnen te krijgen. Het lichtgewicht chassis maakt een vrijwel vlakke bodemplaat mogelijk en herbergt alle elektronica en de watertanks.

HYMER B-MC T 580 (halfintegraal)

ANWB Camper van het Jaar 2019

De B-MC T 580 biedt een groot aantal standaard voorzieningen ter assistentie en veiligheid van de gebruiker. In de 'kelder' tussen de hoge chassisdelen is maximale opslagruimte gerealiseerd, dat in de toekomst kan dienen voor brandstoftanks, een brandstofcel en/of batterijen voor elektrische aandrijving. Het doordachte meubelconcept staat onder zes graden iets diagonaal opgesteld. Ruime zichtlijnen en een obstakelvrije doorloop zijn daarvan het gevolg en komen met name goed tot hun recht in deze indeling.

Overig aanbod

Naast Hymer campers zijn bij Kampeercentrum de Jong ook de merken Bürstner en Carado te vinden, waarvan diverse uitvoeringen zeer snel leverbaar zijn. De Carado T 132 Halfintregraal een complete camper met rijke uitrusting is al verkrijgbaar vanaf € 54.990,-. Uiteraard mag ook in de showroom de Bürstner Lyseo TD Limited edition niet ontbreken. Een camper die vanwege het geniale basisidee samen met slimme en functionele details één van de meest populaire Bürstner Modellen is.

Een bezoek aan de showroom is daarom ook zeer de moeite waard, met ruim 80 campers op voorraad is de keuze enorm en is snel afleveren en daarna genieten zo geregeld.

Kampeercentrum de Jong Beeklaan 18a Hillegom/De Zilk dejongrecreatie.nl Kampeercentrum de Jong Beeklaan 18a De Zilk www.dejongrecreatie.nl

Meer berichten