Workshop NKT Theaterschool

  Nieuws
De workshop is voor beginnende en ervaren danstalenten. (Foto: aangeleverd)
De workshop is voor beginnende en ervaren danstalenten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

PURMEREND -Op maandag 26 en dinsdag 27 februari (voorjaarsvakantie) houdt de NKT Theaterschool een tweedaagse workshop dans en leer nóg meer jazz, dance, show, musical en tapdance. Beide dagen van 10.00 tot 15.00 uur.
Onder leiding van de enthousiaste en ervaren dansdocenten Milou Zuurveld en Byron Werts krijg je gedurende twee dagen leuke en leerzame workshops in Tap, Jazz en Show en Musicaldans. En natuurlijk laten de deelnemers aan het eind aan elkaar zien wat ze allemaal hebben geleerd. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren danstalenten.
Beide dagen staat, naast plezier, persoonlijke ontwikkeling voorop. Zo werk je samen met een groep leeftijdsgenoten van 10.00 uur tot 15.00 aan het verbeteren van je dansskills, maar is er ook tijd voor gezellige lunchpauzes. Jongeren tussen 8 en 18 jaar kunnen zich opgeven. De kosten bedragen € 75,- (inclusief lunch).
De NKT Theaterschool staat aan de Gedempte singelgracht 16 te Purmerend. Aanmelden kan via info@nkt.nl o.v.v. dansworkshop voorjaarsvakantie

Meer berichten