Een driedimensionale show met aaibare apparaten

  Nieuws

PURMEREND - In Theater De Verbeelding wordt zondagmiddag 22 april om 14.00 en 16.00 uur de peutervoorstelling Aaipet (2,5) van BonteHond gespeeld. In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?
AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. De voordtelling was winnaar van een Zilveren Krekel in 2015 voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie. 5 en 4 sterren in de pers: " Heerlijke voorstelling, perfect getimed, knap staaltje regie, ook digitaal (Bram de Goeij). Perfecte cast zorgt voor briljante voorstelling." De regie is in handen van René Geerlings. Kijk voor meer informatie ook op: www.bontehond.net.
De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding - P3, aan Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 9 euro, tot 13 jaar 6 euro. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: tel.: 0299-411234. Volg De Kleine Verbeelding ook op Facebook en Twitter!

Meer berichten