Gapend gat in Westerstraat - In pand muziekhandel komen 8 appartementen

  Nieuws
Beeld van de huidige situatie. (Foto: Han Giskes)
Beeld van de huidige situatie. (Foto: Han Giskes) (rodi.nl)

PURMEREND - Alsof er een bom is ontploft! Het pand aan de Westerstraat 2, waarin decennia lang muziekwinkel De Staar was gevestigd, is volledig met de grond gelijk gemaakt.
"Als de bouw volgens schema verloopt, staan er medio half december van dit jaar 8 huurappartementen, in grootte variërend van 41 tot 48 vierkante meter", meldt Auke de Wolf van EWP Ingenieurs BV, die verantwoordelijk is voor de architectuur en de constructie.
Zo krijgt de binnenstad te maken met extra beschikbare woonruimte, in dit geval opnieuw ten behoeve van huurders. Schuin tegenover het gesloopte pand, aan de Gedempte Singelgracht 27, legt aannemer Gebroeders Winkelaar momenteel de laatste hand aan de totstandkoming van vijf huurappartementen op de verdiepingen en een winkel op de begane grond.
Naast EWP Ingenieurs BV zijn IJbouw te Amsterdam als bouwer en Pakhuis Real Estate als ontwikkelaar en opdrachtgever direct betrokken bij de totstandkoming. Gegadigde huurders kunnen contact opnemen met de heer S.P. de Bruin van Pakhuis Real Estate. Het e-mailadres is info@pakhuisrealestate.nl

Meer berichten