Zomerbridge bij Concordia

  Nieuws

PURMEREND - Net als bij verreweg de meeste bridgeclubs ligt voor Concordia de interne bridgecompetitie stil gedurende de zomermaanden.
Om liefhebbers toch in de gelegenheid te stellen bridge te spelen, organiseert Concordia, net als vorig jaar, van mei tot en met augustus op de dinsdagmiddagen zomerbridge in Heel Europa aan de Genuahaven in Weidevenne. De start is 15 mei en de laatste keer dat er op dinsdagmiddag gespeeld kan worden is 28 augustus. Aanvang 13.00 uur.

Iedereen welkom

Iedereen is welkom, ook als u geen lid bent van bridgeclub Concordia. Het is ook niet nodig om elke dinsdagmiddag aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden of afzeggen hoeft niet, op tijd binnenlopen is voldoende. U kunt komen met uw reguliere bridgepartner, maar het is ook mogelijk om alleen te komen en te spelen met een andere singlebridger.
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bridgeclub Concordia: info@bridgeclubconcordia.nl of kijk op de website van de vereniging: http://www.bridgeclubconcordia.nl/ Gedurende de zomerbridge kan men altijd beslissen om met ingang van september lid te worden can Concordia.

Meer berichten