Lezers kunnen boek Dirk Kuyt winnen - Stuur een mail en wellicht bent u een van de gelukkigen

  Nieuws
In het boek geeft Dirk Kuyt een terug- en een vooruitblik. (Coverfoto: aangeleverd)
In het boek geeft Dirk Kuyt een terug- en een vooruitblik. (Coverfoto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Precies een jaar nadat Feyenoord kampioen werd, verscheen het boek 'Dirk Kuyt Het geloof in succes'. In het boek beschrijft Kuyt in een persoonlijk verhaal over zijn weg naar succes. Lezers van het Purmerends Nieuwsblad kunnen een exemplaar winnen.
Met een ongekend scherp oog voor details geeft de vorig jaar met topvoetbal gestopte aanvaller zich bloot zoals hij nooit eerder deed. Met als resultaat een verhaal dat verder reikt dan alleen voetbal. Dirk Kuyt inspireert iedereen die iets van het leven wil maken. De verhalen in het 192 pagina's tellende boek zijn opgetekend door Jaap de Groot, al jaren chef sport bij De Telegraaf. De Groot was eerder auteur van de boeken over Johan Cruijff.

Topje van ijsberg

"Dit is mijn verhaal, een verhaal voor de toekomst. Een terugblik op een heel bijzondere periode in mijn leven. Maar tegelijkertijd een vooruitblik als nalatenschap. Over hoe om te gaan met tegenslagen. De mensen zien me uiteindelijk drie keer scoren en met de schaal staan, maar dan zien ze alleen het topje van de ijsberg. De rest van de ijsberg, dat is het verhaal dat ik een keer wil vertellen", aldus de 104-voudig international en voormalig speler van FC Utrecht, Feijenoord, Liverpool, Fenerbahce en weer Feijenoord.
Lezersactie

Lezers van het Purmerends Nieuwsblad zijn in de gelegenheid om een exemplaar van het door Uitgeverij Nieuw Amsterdam op de markt gebrachte boek te winnen. Simpelweg door een e-mail te sturen naar redactiepurmerend@rodi.nl Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten