Bewoners Carrébepalen stijl, vorm en kleur - Concept Kop van West speelt in op wens moderne woonconsume

  Nieuws
Hier zal wethouder Krieger vanmiddag het startsein geven voor het unieke project. (Foto: John Bontje)
Hier zal wethouder Krieger vanmiddag het startsein geven voor het unieke project. (Foto: John Bontje) (rodi.nl)

PURMEREND - Vanmiddag geven de gemeente en Smit’s Bouwbedrijf BV het startsein voor de bouw van 30 woningen in Carré Kop West. De start wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie aan de Neckerstraat.

Wethouder Hans Krieger is blij met het project: ‘Purmerend mag trots zijn op dit prachtige project. Ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf BV speelt met een uniek concept in op de wens van de moderne woonconsument om veel invloed te hebben op het innerlijk én het uiterlijk van zijn of haar woning. Daarmee sluit het Carré naadloos aan op de succesvolle zelfbouwwoningen in Kop West.’

Uniek en duurzaam


Het project Carré Kop West is een plan waarbij de koper onder andere zelf de stijl, vorm en kleur van de gevel heeft gekozen. Daarnaast hebben de eengezinswoningen een bijzondere indeling met de woonkamer op de eerste etage en een eigen overdekte parkeerplek op het binnenterrein. Er worden 27 eengezinswoningen en 3 appartementen gerealiseerd. Bijna alle woningen zijn verkocht. De woningen zijn bovendien zeer energiezuinig en maken gebruik van stadsverwarming.

Meer berichten