Steun vrijwilligers op weg naar een duurzaam Hospice - Zaterdag 22 september tijdens Dam tot Dam wandeltocht
  Nieuws

<p>Steun vrijwilligers op weg naar een duurzaam Hospice<br /><span class="chapeau">Zaterdag 22 september tijdens Dam tot Dam wandeltocht</s
<p>Steun vrijwilligers op weg naar een duurzaam Hospice<br /><span class="chapeau">Zaterdag 22 september tijdens Dam tot Dam wandeltocht</s (rodi.nl)

REGIO - Op 22 september loopt een groep van ruim twintig vrijwilligers van het Hospice Thuis van Leeghwater mee in de Dam tot Dam wandeltocht op het traject van 20 km.
Daarmee leveren ze een bijdrage aan de kosten van de duurzame zonnepanelen die op het dak van het Hospice geplaatst gaan worden. Dankzij deze zonnepanelen zal het Hospice in de nabije toekomst veel geld besparen op energiekosten.
De Dam tot Dam wandeltocht is erg populair en heeft elk jaar duizenden deelnemers die het tot een geweldig evenement maken. Het belooft een gezellige tocht te worden, langs een prachtige route die varieert van de Amsterdamse Jordaan tot de weilanden.
Het zou natuurlijk mooi zijn wanneer zoveel mogelijk mensen de groep wandelaars van het Hospice een hart onder de riem steken (20 kilometer is een pittige wandeling!) door een kleine donatie te doen om hen te helpen hun doel te bereiken. Elke euro is er één!
Om dit gemakkelijk te maken heeft het Hospice een actiepagina aangemaakt op de website Geef.nl. Hiermee kunnen sponsoren eenvoudig geld overmaken en ook nog een mooie, motiverende boodschap achterlaten voor deze sportievelingen. Op de website van het Hospice (www.hospiceleeghwater.nl) staat in de Nieuwsrubriek de directe link naar Geef.nl

Meer berichten