Julianastraat decor theatrale verrassingstocht - Een van de hoogtepunten tijdens Reuring Festival

  Nieuws
Fragment uit Duivenstront, een van de voorstellingen tijdens de verrassingstocht. (Foto: Rachel Corner)
Fragment uit Duivenstront, een van de voorstellingen tijdens de verrassingstocht. (Foto: Rachel Corner) (rodi.nl)

PURMEREND - Het Reuring Festival presenteert met medewerking van Vereniging Historisch Purmerend op donderdag 21 en vrijdag 22 juni met trots een Theatrale verrassingstocht in de Julianastraat. Verzamelen om 19.15 uur bij de in de straat gevestigde kerk De Vermaning op nummer 7. Geschikt voor leeftijd vanaf 14 jaar.
Beleef voorstellingen van Harriet Stroet, Toneelgroep Tetra (solo van Tonny van der Veen) en Nienke Nasserian Nillesen met verrassingsoptredens tussendoor. Harriet Stroet speelt een grappige voorstelling over drie vrouwen in een Hollandse wijk. Ze wonen alleen en zijn buren. Wanhopig op zoek naar contact, maar niet in staat om een normaal praatje te beginnen, beginnen ze elkaar nauwlettend in de gaten te houden. Een ruzie begint omdat mevrouw Oosterbuur de vogels in haar tuin voert. De twee aangrenzende buurvrouwen hebben, zo zeggen ze, enorme overlast van alle stront van die vogels! Lukt het de nieuwe bewoonster om te voorkomen dat hun eenzaamheid uitmondt in een regelrechte burenoorlog?…
In de voorstelling ‘Een Paradijs’ van Toneelgroep Tetra (solo van Tonny van der Veen) geeft Emmy een stukje van haar leven prijs, hoe zij van de hel (dat hij nog tijd had om te werken!) in het paradijs is gekomen door Annemarie; daarom wil zij haar graag aan u voorstellen.
In de voorstelling ‘MASAI’ vertelt de Nederlands-Tanzaniaanse zangeres Nienke Nasserian Nillesen over haar band met haar vader, stamhoofd van de Masai, en haar grote familie. Persoonlijke verhalen wisselt zij af met klassieke aria’s en Afrikaanse liederen. Een voorstelling over familie, gemis en cultuurverschil, met muziek als verbindende factor.
Prijs: € 17,50 per persoon (exclusief € 1,- servicekosten en inclusief één consumptie). Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.reuring.com

Meer berichten